Єдина Країна! Единая Страна!
                                                                                                     

                        Сайт  громади  Супрунівки
Супрунівка ВК
Питаннячко
Хто володів селом з 1716 року?
Всього відповідей: 18
Хто до нас завітав

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

Головна » 2016 » Березень » 15 » Супрунівці проти будівництва на прибудинковій території
11:08
Супрунівці проти будівництва на прибудинковій території

Мешканці Супрунівки Полтавського району протестують проти будівництва на своїй прибудинковій території. В одному із дворів села забудовник збирається звести дві дев’ятиповерхівки. Люди ж не хочуть залишитися без єдиної в їхньому дворі зони відпочинку, де розташований дитячий майданчик. Тому вийшли на загальні збори, щоб знайти спільну мову із забудовником. Чим закінчилася зустріч? – розкажуть наші кореспонденти.

Мешканці п’ятиповерхівки у Супрунівці, дізнавшись що під вікнами їхнього будинку збираються звести новобудову, відразу почали протестувати. Забудовник – Полтавський домобудівельний комбінат, поряд уже звів багатоповерхівку. Через це, скаржаться мешканці сусіднього будинку, залишилися без інтернету, а телевізор працює через раз. Новобудова перекриває сигнал. Тепер люди бояться залишитися без прибудинкової території та дитячого майданчика.

Люди, кажуть, не проти будівництва. Пропонують розташувати його далі і не чіпати їхньої території. Гендиректор підприємства в свою чергу запевняє, що тут не будуватимуть, а траншею риють , щоб підвести газогін до нового будинку.

Мешканці ж вважають, що забудовник проводить комунікації для майбутньої новобудови, проти якої власне вони й протестують. Показують план забудови, який вдалося сфотографувати на мобільний. На ньому чітко видно, що новий будинок стоятиме якраз на дитячому майданчику. Договір про оренду землі під будівництво погоджений у 2008-му році рішенням сесії сільради. Однак сільський голова говорить, що план забудови був дещо іншим.

Люди ж твердо стоять на своєму і запевняють, що обдурити себе не дадуть.

ОДТРК "Лтава"

Переглядів: 558 | Додав: Ruslan | Теги: будівництво, протест, супрунівці, Супрунівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]