Єдина Країна! Единая Страна!
                                                                                                     

                        Сайт  громади  Супрунівки
Супрунівка ВК
Питаннячко
Чи виконує супрунівська сільська рада свої зобов'язання перед народом?
Всього відповідей: 9
Хто до нас завітав

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

Головна » 2014 » Травень » 23 » Біля Супрунівки італійці побудують надземний пішохідний перехід
00:01
Біля Супрунівки італійці побудують надземний пішохідний перехід

Для безпечного дорожнього руху в районі с. Супрунівка та аеропорту «Полтава» побудують надземний пішохідний перехід закритого типу у вигляді скляного мосту. Його будуватиме італійська фірма «Тодіні», яка наразі здійснює капітальний ремонт автодороги від Лубен до Полтави.

         

Про це повідомив Новинам Полтавщини начальник відділу дорожнього господарства Віталій Глуховеря. За його словами завершити будівництво переходу планують до кінця поточного року. Також у ці строки планують повністю завершити ремонт дороги та приступити до будівництва першої черги обходу Полтави. 

«Наразі фірмою «Тодіні» ведуться активні роботи на підході до Полтави, в. с. Супрунівка. Вирішується питання під’їзду до аеропорту. На цій ділянці крім надземного переходу планують встановити шумозахисні екрани, освітлення та бар’єрне огородження. Облаштують дорогу відповідно до європейських стандартів», – сказав Віталій Глуховеря.

Нагадаємо, італійська фірма «Тодіні» на початку жовтня минулого року виграла тендер на капремонт автодороги на ділянці Лубни – Полтава, враховуючи обходи деяких населених пунктів, в тому числі м. Полтави. Це автодорога «Київ – Харків – Довжанський» з 210-го кілометра по 333-ій.

ОКІА «Новини Полтавщини»

Переглядів: 689 | Додав: Ruslan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]